Workshops

Mezze

workshops

Workshops

Naast lunch, diner en entertainment geven wij bij Mezze ook diverse workshops. Heeft altijd al willen leren buikdansen of de perfecte cocktail willen bereiden? Bij ons kunt u het leren!

Cocktailworkshop

Interesse in een cocktailworkshop voor een vrijgezellenfeestje, bedrijfsfeestje, verjaardag of gewoon omdat het heel erg leuk en gezellig is? Al vanaf € 22,50 per persoon (op basis van 2 cocktails) kunt u zelf leren de perfecte cocktail te maken.

Buikdansworkshop

Met uw vriendinnen, collega’s, vrijgezellenfeestje een workshop buikdansen doen? Onder het genot van heerlijk hapje en drankje leert een professionele buikdanseres u, uw collega’s, vrienden en/of vriendinnen (in ongeveer 1 uur) de fijne kneepjes van het buikdansen!
Een buikdans workshop is mogelijk voor € 215,00 exclusief eventuele hapjes en dranken.

Darbuka Workshop

Wil je kennismaken met oriëntaalse ritmes, dan kom je een keer trommelen op het meest bekende Turkse- en Arabische percussie instrument, namelijk de ‘Darbuka’. Het heeft ook andere namen zoals ’dümbek’ of ‘dümbelek’. Al deze namen heeft hij van zijn klank die hij maakt als je daar op speelt. Het is bij uitstek een begeleidingsinstrument voor het buikdansen. Darbuka noemen wij in het Nederlands ook wel een ‘vaastrommel’. Qua zijn vorm lijkt het ook wel een beetje op een vaas. Je houdt de darbuka op je rechter bovenbeen (of tussen je benen) vast en je bespeelt het met je beide handen en je vingers. De workshop kost € 199,- per groep van 10 tot maximaal 20 personen.

In de workshop van ongeveer een uur leer je een stukje geschiedenis en de basis- ritmes en technieken. Je leert samen muziek maken met wat je al kan.

Love henna workshop

Henna wordt al eeuwenlang gebruikt voor verschillende doeleinden. We kennen het vooral van het versieren op het lichaam. Voor veel bruidjes zijn versierde handen en voeten op hun grote dag onmisbaar! Henna staat symbool voor geluk en feestelijkheid, maar een simpele versiering kan ook goed door als beauty-item. In een gezellige informele setting leert u tijdens deze workshop wat basistechnieken van deze kunst. Voor de gene die dat zouden willen is het ook mogelijk dat onze begeleidster iemand voorziet van een mooie henna versiering.

Wij maken gebruik van 100% natuurlijke henna, zodat je verzekerd bent van een prachtige kleur zonder bijwerkingen of allergische reacties. De workshop kost € 175,- per 12 personen. Dit is inclusief alle materialen.

De workshop kan ook in chocolade in plaats van henna. Dit is erg leuk voor kinderen.