Tapasmenu All-you-can-eat

All-you-can-eat

Mezze buffet

 

Bij Mezze kunt u genieten van heerlijke huisgemaakte mezzes, dit zijn Arabische tapas. In onze kleurrijke omgeving kunt u uitgebreid tafelen, maar u kunt bij ons ook goed terecht voor een snelle, kwalitatieve hap voordat u naar het strand, de bioscoop, het casino of het theater gaat.

Het buffet is vanaf 17.00 uur geopend en bestaat uit dagelijks wisselende mezze’s (tapas). Er is altijd een variatie aan koude en warme vis-, vlees- en vegetarische gerechten. Onze bediening helpt u graag met het samenstellen van uw tapas plateau. Alle gerechten bij Mezze zijn 100% Halal.
Al voor slechts €19,50 p.p. kunt u onbeperkt* genieten en voor €24,50 p.p. is ook het dessert, bestaande uit Arabische zoetigheden, inbegrepen. Kinderen tot 10 jaar krijgen 50% korting.

In de weekenden is Mezze ook geopend voor de lunch. Tijdens de lunch kunt u gerechten kiezen van de kaart, dan is er geen buffet.

* onbeperkt 2 uur en exclusief drankjes.

Reserveer nu een tafel

All-you-can-eat-tapas-buffet_mezze_scheveningen

 

Weekly Specials

 

 

Fgaad djaj

Kippen bout

 

Chakchouka

Groenten schotel in tomaten saus

Bamia
Okra in tomatensaus en lamsvlees

Samak
Gestoofde mixed vis

Riz

Rijst met vermicelli

Salatet zetoun
Olijven salade

Maccarona bel laban
Pasta salade met yougert

Salatet ardishoki
Artisjok salade

Zetoun
Olijven

Muhammara
Dip van Paprika en peppers

Humus
Gemalen kikkererwten en tahina

Mkhalal
Gepekelde groenten

Shorbet goedar

Groenten soep

Samak

Gepaneerde snoekbaars

Jawanih
Kip vleugels

Goedar
Mixed groenten

Vers van de grill

Kebab van lamsvlees
Tilapia fielt

Recept v/d week

Recept van de week

Bamia
Ingrediënten

een paar eetlepels olijfolie
600 gram rund of lamsvlees in blokjes
350 gram rijpe tomaten
een paar eetlepels tomatenpuree
zout en versgemalen zwarte peper
sap van een halve citroen
een theelepel gemalen koriander
Een blik okra’s
2 fijngehakte uien
2 twee tenen knoflook

Bereidingswijze
Fruit de gehakte uien en de teentjes knoflook in hun geheel in olie goudbruin tot de knoflook begint te geuren, voeg dan de in blokjes gesneden vlees toe en bak het rondom bruin. Voeg dan de tomaten toe en laat alles even bakken. Schenk er dan het mengsel van een beetje water en tomatenpuree bij tot het net onderstaat. Breng het op smaak met zout en peper en roer het goed door. Alles aan de kook brengen en ongeveer anderhalf koken op matig vuur tot het vlees gaar is. Doe er een minuut of tien daarvoor de okra’s bij. Als de saus teveel is ingekookt er nog wat water bijdoen. Het geheel op smaak afmaken met wat citroensap en een theelepel gemalen koriander.

Eet smakelijk!