Tapasmenu All-you-can-eat

All-you-can-eat

Mezze buffet

 

Bij Mezze kunt u genieten van heerlijke huisgemaakte mezzes, dit zijn Arabische tapas. In onze kleurrijke omgeving kunt u uitgebreid tafelen, maar u kunt bij ons ook goed terecht voor een snelle, kwalitatieve hap voordat u naar het strand, de bioscoop, het casino of het theater gaat.

Het buffet is vanaf 17.00 uur geopend en bestaat uit dagelijks wisselende mezze’s (tapas). Er is altijd een variatie aan koude en warme vis-, vlees- en vegetarische gerechten. Onze bediening helpt u graag met het samenstellen van uw tapas plateau. Alle gerechten bij Mezze zijn 100% Halal.
Al voor slechts €19,50 p.p. kunt u onbeperkt* genieten en voor €24,50 p.p. is ook het dessert, bestaande uit Arabische zoetigheden, inbegrepen. Kinderen tot 10 jaar krijgen 50% korting.

In de weekenden is Mezze ook geopend voor de lunch. Tijdens de lunch kunt u gerechten kiezen van de kaart, dan is er geen buffet.

* onbeperkt 2 uur en exclusief drankjes.

Reserveer nu een tafel

All-you-can-eat-tapas-buffet_mezze_scheveningen

 

Weekly Specials

Djaj bel feter: kip met champignon

Makarona bel goedar: pasta met groenten

Spanig maa lahma: spinazie met lamsvlees

Kobba labbania: rundergehakt kegeltjes in yougert saus

Samak bel karrie: vis in kerriesaus

Kobba: rundergehakt met bulgur en walnoten

Jawanih: kipvleugels

Shorbet goedar: romige groentesoep

Salata bustan: gemengde salade

Baba ganoush: gepofte aubergine met tomaat en ui

Keshke: gedroogde yoghert met mint

Egge: quiche van eieren en groenten

Humus: gemalen kikkererwten met  tahina

Gazaria: wortel salade

Zetoun: gemengde olijven

Sharhaat djaj: gegrilde kipfilet

Samak mashwy: gegrilde pangafilet

Recept v/d week

 

Couscous Salade
Recept voor 2 personen
Bereidingstijd 20 minuten

Ingredienten:

  • 150 gr couscous
  • 75 gr feta
  • 3 bosuien
  • 3 geroosterde paprika’s en/of een bakje cherrytomaatjes
  • 50 gr rucola
  • 2 el pijnboompitten
  • scheutje olijfolie
  • snufje zout en peper
  • halve tl paprikapoeder
  • half bouillonblokje (groenten)
  • kokend water

Bereidingswijze
Doe de couscous in een kom, samen met een verkruimeld half bouillonblokje. Voeg kokend water toe aan de couscous, totdat het water ongeveer 1 cm boven de couscous uitkomt. Leg een schone theedoek over de kom en laat de couscous ongeveer 5-10 minuten staan. Als het goed is, is na 5-10 minuten het vocht opgenomen door de couscous. Roer dan vervolgens de couscous even door met een vork. Ondertussen rooster je de pijnboompitten in een pan zonder olie mooi bruin.
Breng het geheel op smaak met een snufje zout, peper en paprikapoeder. Voeg ook een scheutje olijfolie toe en meng alles goed door elkaar.
Verdeel de couscoussalade met feta over twee borden en genieten maar.